Ünsaldı İlkokulu
ÜNSALDI KÖYÜ ÜNSALDI KÜME EVLERİ NO 96 KOZLUK / BATMAN

VİZYON

İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ,girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım Öğrenciler yetiştiren, sanatsal becerilerin, kişilik eğitiminin iyi alışkanlık ve davranışlarının temelinin atılıp geliştirildiği bir okul olmaktır..

MİSYON

Biz, Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan,çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek.

Normal Öğretim

Batman il merkezinden okula öğretmen servisi vardır.

Okulumuz Batman İl Merkezi´ne 45 km, Kozluk ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.

Okulumuz Batman İli Kozluk İlçesi Ünsaldı Köyündedir.